vineri, 25 noiembrie 2011

Campania cutiilor de pantofi


ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Zilele trecute, seara dupa servici, am gasit un site mai putin obisnuit. Nu site-ul in sine, ci mesajul care il transmite. Mi-a placut enorm ideea (cu toate ca nu e noua) si m-am hotarat sa o impartasi cu voi.
Siteul este  http://shoebox.ro/ si daca intrati aici veti afla mai multe. Aici am sa incerc sa va povestesc pe scurt despre ce e toata treaba asta. Despre cutiile de la incaltaminte. Ce puteti face cu ele. Le puteti arunca, folosi pentru depozitare sau, cred eu, cea mai buna idee e cea de a le face cutii petru cadouri, a le umple dupa posibilitatea sau buzunarul fiecaruia si de a le darui unui copil din partea lui Mos Craciun. Sunt sigura ca multe le aruncati, dar uite ca cei de la shoebox au gasit o utilizare mult mai buna.
Eu tin minte ca de fiecare data cand era craciunul, cand eram mica ma bucuram de orice cadou l-as fi primit. Pun pariu ca si voi. Din pacate si atunci , si acum sunt copii care nu prea au de ce se bucura..aproape ca nici nu simt ca e sarbatoarea in care se primesc cele mai multe cadouri.

Din cate stiu campania se desfasoara in Cluj, dar ar fi frumos sa fie si in Iasi. Deci cei care citesc si au posibilitatea de a se implica intr-un astfel de proiect sa ii contacteze pe cei de la shoebox.ro la adesa de email contac@shoebox.ro. Sau macar dati un forward la linkul cu adresa site-ul ca nu e greu. Va multumesc!

Un comentariu:

  1. Multumesc pentru preluare si sustinere. Locatiile de anul acesta sunt intr-adevar Cluj, dar si Bucuresti si Brasov. La iasi nu am avut inca nici o persoana care sa se angajeze sa gestioneze campania, dar sunt foarte incantat sa vad interesul tau.

    Crezi ca putem discuta?

    RăspundețiȘtergere