miercuri, 21 decembrie 2011

I love Zavo, NOT! (nu ma pot abtine sa nu comentez)

Stiam de Oana Zavoranu ca fiind un amalgam de prostie ambulant, dupa un scandal avut cu Serban Huidu, eu fiind admiratoarea carcotasului la vremea aceea (nu, ca nu as fi acum, dar el nu mai e carcotas) si inca dupa cateva butonari de telecomanda cand nu aveam acces la calculator. Mai nou, am deosebita neplacere sa mai aud de o tiganie produsa si alimentata de aceasta fufa a showbizului romanesc, cu tot cu tiganci. Cica niste tiganci au pacalit-o si i-au furat o casa de 400 000 de euro. I-au furat casa? Cum naiba? I-au luat-o in spate si au fugit cu ea? Cum draq sa iti fure casa de 400 000 de euro? Si cica nu doar de asta au deposedat-o tigancile. Pe net am descoperit ca fatuca asta cica ar fi apelat la serviciile tigancilor ca sa ajunga vedeta la Hollywood si sa o omoare pe mama-sa care ii creaza tot felul de probleme. Pai si atunci care e problema? Asa cerinte, asa tarife. De fapt asa e cand vrei sa obtii multe fara ca sa depui un minim efort fizic sau intelectual. Pacat ca nu au deposedat-o de prostie. Chiar nu mi-i mila de ea, trebuia sa ii ia mai mult. Dar, intrebarea mea e de unde avea ea toate aceste averi. Se poate castiga atat cu prostia? Ca din asta are doldora cat sa dea si la altii care stau cascati toata ziua la tv si se omoara de grija Zavoranu. Acum cica se judeca cu vrajitoarele. Acolo unde divinitatile, fie ele albe sau negre, dau gres, se ajunge la instantele lumesti de judecata. Eu m-as bucura sa aud ca au fost infundate "vrajitoarele" macar un an-doi la racoare , ca asa ar fi frumos din partea justitiei sa pedepseasca escrocii, dar cred ca si Zavo ar trebui pedepsita pentru detinere si raspandire de prostie.

2 comentarii:

  1. Da...sa infunde puscaria vrajitoarele..si zavoranca...dar...sa vezi..cica dupa ce si-a recuperat masina de la ele..s-a dus la preot sa o sfinteasca...sa o scape de duhurile rele...bineinteles..contra cost..
    Intrebare : preotul nu ar trebui la inchisoare, tot pentru inselatorie?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ba da..chiar pe toti..poate ii mai reduc...ca is prea multi lenesi..ca de aia se fac preoti...ca le e lene sa faca o munca adevarata.Si nu doar inchioare ci sa plateasca si taxe si impozite..nenorocii.

    RăspundețiȘtergere