joi, 13 octombrie 2011

Cetateanul nemultumit: Clanurile

Cazul asta de la Giurgiu devine din ce in ce mai greu de suportat. Ce s-a intamplat la Giurgiu e fata adevarata a comunitatii in care traim, a tarii si a guvernantilor nostri. Clanuri si grupari mafiote au existat si vor exista. Problema e cum le facem fata, noi cetatenii si autoritatile. Acolo unde legea e mai presus decat ei, mizerile care le fac se raporteaza cumva doar la comunitatea lor, mai fac puscarie, se mai ascund de autoritati...ai o siguranta ca nu mergi pe strada si iti da careva cu ceva in cap sa nu te mai scoli de jos. 
In Romanie insa e pe dos . Nu mai pe dos decat in RM, dar tot pe dos e. Se pare ca insasi guvernantii nostri sunt finantati de aceste grupari..mai mai nu se pupa pe la tv (daca nu s-or fi pupat deja). Prefera sa inchida ochii la toate faptele comise de ei, se fac ca nu vad, nu aud sau nu inteleg. Avem o guvernare plina de indivizi orbi, surzi si prosti. Eu zic ca ar trebui sa se impuna un examen medical obligatoriu pentru toti candidatii pe la primarii, presedentii etc. Cum sa fii primar si sa zici ca "clanul facea doar un pic de camatarie si cam atat"? Pai asta nu e infractiune? Maine o sa ii auzim cum ca "au omorat doar un om si cam atat..nu fac nimic rau".
Intrebarea mea e urmatoarea: daca asti incearca sa ii scoata basma curata pe interlopi, intr-un caz de crima in care se implica pana si reprezentanti ai FBI-ului, ce se intampla cand este omorat un tanar roman?Pai probabil in certificatul de deces apare cauza mortii find : naturala. Naturala in sens de selectie naturala atat timp cat tanarul roman a fost mai slab decat hoarda de cioroi umflati. Si cam atat.
Abia astept sa aflu finalul anchetei. Sper ca pe langa numele inculpatilor sa aud si numele primarului si a  politistilor protectori de mafioti Giurgiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu